Друкарні “Фактор-Друк” 21 рік!

30.05.2017 День народження друкарні «Фактор-Друк» - це таке свято, коли одночасно 380 осіб відчувають себе іменинниками.

Сьогодні найбільший в Україні поліграфічний комплекс «Фактор-Друк» зазначив 21-й День народження. На честь цієї події відбулися урочисті збори, на якому за результатами роботи за минулий рік були відзначені кращі працівники.
Всіх присутніх привітав засновник і президент Групи компаній «Фактор» Сергій Політучий. Він привітав підприємство «з повноліттям», зазначивши, що не дивлячись на труднощі, з якими зіткнулася поліграфічна галузь за останній рік, друкарні вдається зберігати намічені темпи зростання. Поповнюється парк обладнання, зокрема, високошвидкісним ниткошвацьким обладнанням для шиття книжкових блоків з зошитів різної щільності. Крім того, підприємство збільшує фонд заробітної плати, а також продовжує покращувати побутові умови працівників виробництва.

Генеральний директор друкарні Ольга Шаповал подякувала співробітникам підприємства за високу якість роботи, зазначивши, що плоди їхньої праці потрапляють до 15 мільйонів людей по всій Україні, а також до сотень тисяч європейських читачів.
Підприємство пишається тим, що на «Фактор-Друк» крім «ветеранів», які працювали тут 10 і більше років, є чимало трудових династій і сімей.

Як показало це свято, друкарня багата не тільки виробничими досягненнями, а й талантами: сьогодні тут звучали популярні хіти у виконанні працівників друкарні, а також оригінальні авторські вірші, які додали нотку веселощів і створили теплу, дружню атмосферу.