Frankfurter Buchmesse 2014

Шановні друзі, партнери та клієнти!

Наступним пунктом в осінньому виставковому марафоні друкарні «Фактор-Друк» стане Франкфуртський книжковий ярмарок Frankfurter Buchmesse, який пройде з 8 по 12 жовтня 2014 року.

Запрошуємо Вас відвідати наш стенд, який буде представлений у холі 3.0 під номером G61. Адреса виставки: Браубахштрассе, 16, Франкфурт-на-Майні, Німеччина.
Кожен відвідувач стенду друкарні «Фактор-Друк» отримає кваліфіковану консультацію фахівців про різноманіття пропонуємих нами послуг з виготовлення книжкової продукції.

Про ярмарок.

Жоден книжковий форум у світі не може похвалитися такою давньою історією, яку має Франкфуртський книжковий ярмарок. Вперше вона пройшла у 1473 році, систематично проводилася з 1574.

Історія Франкфуртського книжкового ярмарку походить до того часу, коли Йоганн Гутенберг винайшов перший друкарський верстат - всього в декількох кілометрах униз по дорозі від Франкфурта. Франкфурт залишався містом головного європейського книжкового ярмарку аж до 17-го століття. У ході політичних і культурних потрясінь, у 18 столітті його заміняв Лейпциг.

У 1949 році Франкфуртський ярмарок отримав нове життя: 205 німецьких експонентів були зібрані 18-23 вересня у Паульскірхе Франкфурта у першому післявоєнному книжковому ярмарку.

Тепер, через більш як 60 років, Франкфуртський книжковий ярмарок є найбільшим у своєму роді у світі - тут представлені незліченні можливості для глобальної діяльності у галузі культури.

У жовтні минулого року на виставці були представлені 7275 експонентів із 102 країн, 631 літературне агентство, близько 9300 журналістів, 275342 відвідувача і 170664 учасника Франкфуртського книжкового ярмарку.

І є багато вагомих причин, щоб прийти знову, тому що ...

- Тут відкриваються нові тенденції та напрямки друкарства!

- Тут ви знайдете кращі можливості для пошуку партнерів!

Програма книжкового ярмарку насичена різноманітними корисними і цікавими конференціями, форумами і круглими столами, що сприяє активному обміну думками і повною мірою втамовує креативну спрагу кожного учасника і відвідувача даної виставки.