Книги, надруковані в друкарні “Фактор-Друк” стають світовими бестселерами

Книга «A Pocket History of the 1916 Rising», надрукована в друкарні "Фактор-Друк", вже 6 тижнів тримається на 1-му місці в списку бестселерів в Ірландії! Книга описує збройне повстання, яке відбулося в Дубліні під час пасхального тижня 1916 року.
Дуже позитивно ринок оцінив також книгу-новинку «The Pocket Book Of The GAA» - вона увійшла в ТОП-бестселерів через кілька днів після старту продажів! Це захоплюючий і барвистий опис гельських ігор, які охоплюють футбол, керлінг, камогі і гандбол.
За останні кілька років друкарня "Фактор Друк" всерйоз закріпилася на європейському ринку і продовжує розширювати співпрацю з ЄС.

Стаття підготовлена за інформацією газети Sunday Times

Інформація про друкарню: "Фактор-Друк" - найбільший книжково-газетний комплекс в Україні, з сучасним парком обладнання та європейськими системами управління. Тут друкуються книги провідних видавництв України і Європейського Союзу. Продукція друкарні "Фактор-Друк" відрізняється стабільно високим рівнем якості. Управління виробництвом автоматизовано, тому клієнти друкарні "Фактор-Друк" завжди впевнені в гарантії отримання продукції в термін! В місяць друкарня випускає до 1 млн. книг у твердій палітурці, більше 5 млн. брошур і більше 10 млн. газет.