Результати участі друкарні «Фактор-Друк» у виставці “Frankfurter Buchmesse”!

Щорічно в жовтні у Франкфурті проходить найбільший книжковий ярмарок в світі. Цього року Frankfurter Buchmesse відвідали в цілому 277000 учасників, в тому числі, 142 300 (торгових) професійних представників (що, до речі, на 1,3% більше в порівнянні з 2015 р).
За доброю традицією учасником Міжнародної виставки у Франкфурті-на-Майні став найбільший в Україні поліграфічний комплекс повного циклу з виготовлення газетно-журнальної і книжкової продукції «Фактор-Друк». За словами генерального директора друкарні «Фактор-Друк» Ольги Шаповал, Франкфуртський книжковий ярмарок не тільки майданчик для комунікації професіоналів книго-видавничої справи, а також можливість зустрітися зі своїми замовниками і партнерами з інших континентів.
Ми провели більше 200 (!) зустрічей і отримали багато нових замовлень на 2017год!
Приємним сюрпризом стали стенди замовників з книгами, надрукованими на нашій друкарні! Іноземні видавництва високо оцінили якість нашої продукції!
З 19 по 23 жовтня 2016 року Україна представила широку і насичену літературну програму на 68 Міжнародній Франкфуртському книжковому виставці. Офіційне відкриття українського книжкового Національного стенду з досягненнями українських видавництв відбулося за участю Міністра культури України Євгена Нищука. Під час ярмарку Міністр також відвідав стенд друкарні «Фактор-Друк».

З нетерпінням чекаємо на зустріч у 2017 році на Франкфуртському книжковому ярмарку, який пройде з 11 по 15 жовтня!