Друкарня «Фактор-Друк» успішно пройшла соціальний аудит «The Walt Disney Company»

У 2012 році Видавничий будинок «Фактор» придбав права на випуск видань «Disney» - одного з найбільших світових ліцензіатів та успішного видавця дитячої літератури. Для реалізації проекту серед безлічі друкарень було обрано підприємство за всіма критеріями відповідає вимогам «The Walt Disney Company» - сучасна високотехнологічна друкарня «Фактор-Друк». Але високі вимоги до стандартів продукції - далеко не єдиний критерій, що визначає можливість отримання ліцензії від «Disney». Крім того, підприємство зобов'язане слідувати встановленим стандартам соціальної відповідальності. Саме таким підприємством є друкарня «Фактор-Друк», що дозволяє їй забезпечувати безперервне підвищення трудового рівня.

У червні на друкарні «Фактор-Друк» комісія представників «Disney» провела соціальний аудит. Предметом огляду експертів стало дотримання стандартів праці, здоров'я і безпеки працівників. Аудитори підтвердили, що діяльність підприємства відповідає заявленим цілям в області якості, вимогам трудового законодавства, соціальних програм, охорони праці, а також можливостям для всебічного розвитку персоналу та забезпечення комфортних умов праці.

За підсумками соціального аудиту представник «Disney» зазначив, що «Фактор-Друк» відповідає всім пропонованим вимогам, а також без перебільшення є найкращою друкарнею у Східній Європі, якій за результатами перевірки вдалося залишити позаду підприємства Польщі, Угорщини, Словаччини та Чехії.