2017-й був плідним

Минулий рік видався для підприємства плідним. Найбільший в Україні поліграфічний комплекс був представлений на міжнародних виставках у Німеччині, Італії, Росії. До того ж, уперше в 2017 році «Фактор-Друк» взяв участь в The London Book Fair у Великобританії. В результаті у скарбничку підприємства додалися нові контракти із замовниками з США, Португалії та Білорусі. Для останніх «Фактор-Друк» вже випустив більше 80 найменувань друкованої продукції.

У 2017 році на потужностях друкарні було вироблено 56 млн газет, 32 млн журналів, 10 млн книг, з яких 2 млн у м’якій і 8 млн у твердій палітурці. Крім того, друкарня випустила 173 найменування підручників.

Виявляється, друк книг замовляють не тільки видавництва: у 2017 році в рамках співпраці з мережею супермаркетів АТБ підприємство здійснило друк кулінарної книги відомого шеф-кухаря та телеведучого Е. Хіменес-Браво (350 тис шт) і дитячої книги «Аліса у країні див» (30 тис шт).

Незважаючи на зростання ринку цифрового друку, перехід багатьох друкованих ЗМІ до інтернету, офсетний друк, як і раніше, лідирує за обсягами виробництва, і відповідно до оцінок експертів, до 2020 року буде утримувати частку в 70% ринку. Сьогодні спостерігається сталий попит на книжкову продукцію, виробництво нестандартних типографических виробів, до яких відносять оригінальну постдрукарського обробку.

Завдяки оновленню і поповненню парку друкарської техніки і постдрукарського обладнання, «Фактор-Друк» вступив в новий рік з новими пропозиціями. Друк білилами по крафт-папері, круглення кутів, скріплення на спіраль — ці та інші можливості дозволять підприємству розширити не лише лінійку своїх пропозицій, але і коло клієнтів.