Що спільного між бухгалтерією і музикою, або «Віват, бухгалтер!» в Опері

З таким розмахом і пієтетом, як у Харкові, День бухгалтера, мабуть, не святкують ніде у світі.
15 липня Харківський національний театр опери та балету гримів фанфарами і вибухав оплесками: тут святкували своє професійне свято харківські бухгалтери.

Як театр починається з вішалки, так і свято з промовистою назвою «Віват, бухгалтер!» почалося відразу у фойє театру: винуватців торжества зустрічали чепурні хостесс, запрошуючи до стилізованих фотозон, де походжали артисти мімансу і грав джаз-бенд, а на другому поверсі бухгалтерів чекали фуршет і продовження фотозон.

«Оперна феєрія» — таку тематику заходу вибрав в цей раз організатор свята — Група компаній «Фактор». І неспроста, адже між бухгалтерією і музикою існує міцний зв’язок у вигляді цифр: як бухгалтерія оперує числами, так і в музиці гармонія підпорядкована математичному розрахунку.

Ведучими урочистого заходу були Привид опери і його подруга Крістін.
Вітав присутніх у залі гостей свята його ідейний натхненник — президент групи компаній «Фактор» Сергій Політучий.

Привітати бухгалтерів і вручити нагороди кращим представникам цієї професії прибули почесні гості свята: Перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, Голова Харківської облради Сергій Чернов, заступник міського голови — директор департаменту економіки та комунального майна Харківської міськради Михайло Фатєєв.
За високий професіоналізм та вклад у розвиток теорії і практики бухгалтерського обліку нагороди також були вручені від Державної фіскальної служби в Харківській області та Спеціалізованої державної податкової інспекції по обслуговуванню великих платників у м. Харкові, а також Головного управління Державного казначійської служби України в Харківській області.

«Оперна феєрія» закружляла всіх в вихорі музики і танцю. Своє мистецтво бухгалтерам подарували кращі голоси національної опери й артисти балету. Для гостей урочистого вечора були виконані як класичні твори, так і уривки з відомих мюзиклів, кінофільмів, а також оригінальні вокальні та інструментальні номери.
Завершився вечір «Застільною» зі знаменитої «Травіати» Д. Верді у виконанні хору та солістів ХНАТОБу, яка стала яскравим акордом цього свята.