Книжкові події осені 2013

Московська міжнародна виставка-ярмарок

З 4 по 9 вересня в Москві пройшла щорічна міжнародна книжкова виставка-ярмарок. За даними організаторів, у заході взяли участь понад 1200 представників провідних книжкових видавництв з 56 країн світу. У ході роботи виставки пройшло безліч зустрічей з відомими авторами, кращими представниками книгодрукарської галузі та видавничої справи.

Результати своєї роботи і можливості виробничої бази презентувала друкарня «Фактор -Друк».

     «Враховуючи, що близько 40 % продукції, яка відвантажується щомісячно, їде до Росії, тож було прийнято виважене рішення, що прийшов час бути представленими на одній з найбільших щорічних виставок країни із власним стендом. Для нашої друкарні подібного роду заходи - це полігон для контакту з замовниками та ефективного зворотного зв'язку», — розповідає генеральний директор друкарні «Фактор-Друк» Ольга Сергіївна Шаповал.

     «На сьогоднішній день ми співпрацюємо з багатьма великими російськими видавництвами, які з величезним задоволенням завітали до нашого стенду. Ми ще раз продемонстрували, що «Фактор-Друк» має репутацію стабільної та надійної компанії і позиціонується на поліграфічному ринку як успішне підприємство. Крім цього, ми мали можливість демонструвати переваги нашої продукції та послуг для потенційних клієнтів друкарні», — розповідає менеджер з продажів друкарні «Фактор-Друк» Денис Ігорович Вернигор.

Одним із значущих подій Міжнародної книжкової виставки-ярмарку цього року стала презентація книги Іштвана Еркеня «Воронеж», яка була надрукована в друкарні «Фактор -Друк» на замовлення воронезького видавництва «Центр Духовного відродження Чорноземного краю». Книгу представили на Національному стенді Угорщини.

У рамках виставки відбулись зустрічі та переговори з уже наявними клієнтами, а також були уставлені контакти з потенційними замовниками , такими як «Рипол- класик», «Сlever», «Нігма », «Дашков і К», «Грамотей », «Літера», «Молода гвардія», «Русское слово» та ін.

Львівський форум видавців

     З 12 по 15 вересня відбувся ювілейний 20-й Форум книговидавців у Львові. Цього року найяскравіша видавнича подія України зібрала близько 50 000 учасників і відвідувачів, серед яких автори та видавництва з 23 країн. Під час заходу пройшов конкурс «Найкраща книга Форуму - 2013».

Оцінили учасники виставки і оригінальний стенд друкарні «Фактор-Друк», яка представила відвідувачам свої можливості у сфері книгодрукарської продукції.

Нині підприємство підбиває підсумки обох книжкових заходів, готує комерційні пропозиції для клієнтів і вдосконалює стратегії розвитку на ринку книжкової продукції та видавничої справи.